Preuzmi vesti o najaktuelnijim temama iz minuta u minut sa NewsHub-om. Instaliraj odmah.

Vučić o "peračima prozora": Ispao sam glup

15. септембар 2018. 10:26
6 0
Vučić o "peračima prozora": Ispao sam glup

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izvinio se građanima Srbije, kako je rekao, za svoju glupost izrečenu na konferenciji za medije u petak.

Naime, on je, govoreći o tragediji na gradilištu "Beograda na vodi", rekao da u SAD-u na svakih deset minuta pogine jedan perač prozora. Ova izjava ne bi bila sporna da srbijanski predsjednik nije citirao satirični portal The Onion zbog čega je posto predmet zbijanja šala na društvenim mrežama.

"Moram da se izvinim građanima za glupost koju sam izgovorio, za grešku koju sam napravio... Mnogi su jedva dočekali, nisu mogli da kažu ništa o suštini onoga što sam rekao. Govoreći o nesrećama u građevinskom sektoru ja sam rekao kako na svakih deset sekundi ginu perači prozora u SAD, to je sa nekog šaljivog sajta uzeto", rekao je Vučić, a prenosi b92.

"Ja sam kriv. Da sam razmišljao, da nisam bio umoran, shvatio bih odmah... Moram da pohvalim svoje savjetnike... To što sam ispao glup... Šta da radim", rekao je Vučić.

"Što se tiče optužbi na račun države, ja hoću građanima, mislio sam da to ne govorim, hoću ljudima samo da pročitam neke podatke. Znate li da u Americi svakih deset sekundi kada taj posao obavljaju, ponavljam svakih deset sekundi, gine jedan od perača prozora. Svakih deset sekundi", pročitao je Vučić na konferenciji za novinare podatke sa papira.

Извор: 24sata.info

Учешће у друштвеним мрежама:

Коментари - 0