Preuzmi vesti o najaktuelnijim temama iz minuta u minut sa NewsHub-om. Instaliraj odmah.

U Mostaru studentsko natjecanje u kreiranju marketing kampanja

11. јуни 2018. 06:43
13 0
U Mostaru studentsko natjecanje u kreiranju marketing kampanja

Ekonomski fakultet Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru i Fondacija Konrad Adenauer Sarajevo, 12. i 13. lipnja u prostorijama tog fakulteta organiziraju XIV. natjecanje studenata u marketing planiranju.

Naime, studenti Ekonomskog fakulteta i multidisciplinarnog studija Poslovna informatika su u proteklom semestru kreirali marketing projekte, istraživačke studije i promotivne kampanje za poslovne partnere i prijatelje Fakulteta i Univerziteta.

Pored ostaloga, istraživali su tržište, dizajnirali i profilirali poslovne i marketing strategije, koncipirali kreativna rješenja, dali prijedloge za unapređenje poslovanja po svim elementima marketing miksa analiziranih kompanija.

Projekti će biti predstavljeni pred nastavnim osobljem, generalnim i marketing menadžerima poduzeća, zvanicama iz gospodarskog, kulturnog i javnog života Grada Mostara.

Profesionalni žiri sastavljen od nastavnog osoblja i stručnjaka iz oblasti marketinga po okončanju manifestacije će proglasiti tri najbolja studentska tima, kojima je organizator pripremio prigodne nagrade, priopćeno je iz Ekonomskog fakulteta.

Извор: 24sata.info

Учешће у друштвеним мрежама:

Коментари - 0