Preuzmi vesti o najaktuelnijim temama iz minuta u minut sa NewsHub-om. Instaliraj odmah.

Sloboda na Tušnju nastavlja pripreme za meč sa Sarajevom

09. октобар 2017. 06:50
7 0
Sloboda na Tušnju nastavlja pripreme za meč sa Sarajevom

Nakon četverodnevnih priprema u Etno selu Stanišići nogometaši Slobode vratili su se u Tuzlu i u utorak nastavljaju pripreme za važan duel u 11. kolu Premijer lige protiv Sarajeva.

"Igrači su zaista radili dobro i ove pripreme sigurno su koristile igračima koji su tokom četiri dana imali osam treninga. Dosta smo radili na taktičkom i kondicionom planu i sigurno možemo biti zadovoljni obavljenim pripremama", izjavio je šef stručnog štaba Slavko Petrović.

Tuzlaci nisu na mini pripremama odigrali nijednu pripremnu utakmicu, jer im je ekipa Zemuna otkazala, a u međuvremenu su za srijedu dogovorili utakmicu sa drugoligašem NK Prokosovići u Prokosovićima.

"Tu utakmicu ćemo iskoristi tako što ćemo izvesti dvije postave. Jedno poluvrijeme igrat će prva, a drugo ostatak igrača. Potrebne su nam utakmice tako da će nam i ova u sijedu veoma koristiti", zaključio je Petrović.

Prvenstvo se nastavlja u subotu, a Sloboda će na Tušnju od 18 sati ugostiti Sarajevo u nadi da će pobjedom osigurati bolju poziciju na prvenstvenoj tabeli od sadašnje.

Извор: 24sata.info

Учешће у друштвеним мрежама:

Коментари - 0