Preuzmi vesti o najaktuelnijim temama iz minuta u minut sa NewsHub-om. Instaliraj odmah.

Mostar: U srijedu humanitarni koncert za Ahmeta Bebanića

14. април 2018. 10:41
18 0
Mostar: U srijedu humanitarni koncert za Ahmeta Bebanića

Ansambl Ornament organizira humanitarni koncert za pomoć Ahmetu Bebaniću-Baraču, koji boluje od bolesti krvi mijelofibroze.

Na koncertu koji će se održati u srijedu, 18. travnja, s početkom u 20 sati u društvenom domu u Potocima, nastupit će mostarski pjevači Adnan Jerlagić, Salem Sihirlić, Adnan Pajević, Anid Ćušić, Valentino Perutina, Mira Medan, Semir Hrbinić i Anel Ćorda.

Kompletan prihod od prodanih ulaznica bit će usmjeren za Bebanićevo liječenje. Ulaznice se već mogu kupiti na prodajnim mjestima: Caffe Labud, Slastičarna Zlaja, Ceffe The Wall, Restoran Borik 1, Brijačnica Haris i TR Aldi u Potocima, zatim u restoranu Borik, Auto-servisu Begić i grillu Champion u Željuši, u TR B-Ajlina u Humima, TR Sanda u Prigrađanima, Biffeu Olimpijada i Petrol Caffe baru To Go u Salakovcu, TR Mujan u Podgoranima, Caffe kod Ahme u Lišanima, Caffe AMK u Livču, Pekari Ello u Vrapčićima, Studentskom hotelu Mostar i prostorijama Sportskog saveza Grada.

Također, na svim prodajnim mjestima mogu se uplatiti i donacije za liječenje Ahmeta Bebanića.

Donacije se od ranije mogu uplatiti i na žiro račun Ansambla Ornament 1606020000204007, kod Vakufske banke. Za dodatne informacije možete nazvati i na broj telefona: 060 327 7560.

Partneri koncerta su Grad Mostar, Restoran Borik, Alien Artmedia, Green i Securitas.

Извор: 24sata.info

Учешће у друштвеним мрежама:

Коментари - 0