Zvezda kažnjena sa 4.000 evra

13. новембар 2014. 14:40

37 0

Košarkaški klub Crvena zvezda kažnjen je sa 4.000 evra zbog incidenata na utakmici četvrtog kola Evrolige sa Olimpijakosom.

"Kao i u nekoliko navrata prošle sezone, i na utakmici protiv Olimpijakosa neodgovorni pojedinci su svojim nesportskim ponašanjem pokvarili fantastičnu atmosferu i veličanstven ambijent, a zbog svega toga ponovo ispašta Crvena zvezda. Disciplinski sudija Evrolige, obrazlažući svoju odluku podsetio je na sve incidente koji su se dešavali prošle sezone zbog kojih je Zvezda platila kaznu od čak 23.000 evra i najavio je da će svaki sličan incident u budućnosti biti još oštrije sankcionisan", stoji u saopštenju Crvene zvezde.

Iz Crvene zvezde su takođe istakli da se nadaju da će neodgovorni pojedinci ubuduće ozbiljno shvatiti brojne apele i pozive na fer i sportsko navijanje i da će se suzdržati od neprimerenih reakcija koje očigledno nanose ogromnu štetu klubu.

Crvena zvezda posle četiri kola Evrolige ima po dve pobede i poraza, a u petom kolu od 20.30 gostuje Laboral Kuči u Vitoriji.

Извор: pressrs.ba

У категорију паге

Loading...