Vidić odlazi iz Intera, ali ne ide u Junajted?

11. новембар 2014. 13:47

101 0

Italijanski "Calciomercato", sa naznakom "ekskluzivno", donosi vest o tome da će osporavani štoper Intera Nemanja Vidić već u januaru napustiti "Đuzepe Meacu".

Ipak, ovo nije prvi put da se Vidić povezuje sa Galatom i to donekle pojačava mogućnost da do ovog neočekivanog transfera, ipak, dođe.

Kada je prošlog januara objavio da će na kraju sezone, kao slobodan igrač, napustiti "Old traford", bez da je objavio gde, u jednom trenutku pojavila se vest da je već potpisao za Galatasaraj, ali se to ispostavilo kao netačno. Otišao je u Milano, u Inter, ali stvari za sada nikako ne funkcionišu i on je, direktno, greškama kumovao nekim porazima i remijima.

Na kraju, "Calciomercato" ističe da, za sada, Galata nije stupila u direktan kontakt sa Vidićem, ali da ipak postoji velika verovatnoća da će otići u Istanbul i da na tome insistira trener turskog kluba, Italijan Ćezare Prandeli.

Ne tako davno, pojavila se informacija da bi Vidić, bar na šest meseci, mogao da se vrati u Junajted, koji bi u januaru doveo i Đerara Pikea, pa bi to bio tandem štopera koji bi osigurao Luja van Gala na proleće.

Извор: pressrs.ba

У категорију паге

Loading...