VIDEO: Stiglo stotinu dojava da su ''nešto'' vidjeli u moru!

25. октобар 2014. 15:23

71 0

VIDEO: Stiglo stotinu dojava da su ''nešto'' vidjeli u moru!

U švedskom moru nalazi se možda više sumnjivih plovila, dali su po prvi puta naslutiti iz vojske koja je prekinula intenzivnu potragu za nepoznatom podmornicom koja je u stockholmskom arhipelagu primijećena prije više od tjedan dana.

U međuvremenu je došlo na stotine dojava onih koji tvrde da su 'nešto' vidjeli u moru kod švedskog glavnog grada. U potragu za nepoznatom podmornicom za koju se prvo nagađalo da je ruska krenuli su ratni brodovi i helikopteri te 200 vojnika, piše Sky News.

Kontraadmiral Anders Grenstad je rekao: 'Naša je procjena da je u moru bilo najmanje jedno plovilo koje je do sada vjerojatno napustilo švedske vode. Mislimo da su se u arhipelagu dogodile neke podvodne aktivnosti stranih sila'.

Prvo se nagađalo da bi podmornica mogla biti ruska, no Švedska nije direktno optužila Moskvu za upad u svoje vode. Rusi su demantirali da je plovilo njihovo te su optužili Nizozemce, no ovi su opovrgnuli da imaju veze s time. Analitičari se pak slažu da bi ruska podmornica u švedskom moru odgovarala sve većim aktivnostima Rusa na Baltiku.

Извор: cafe.ba

У категорију паге

Loading...