Silovatelj trenira sa Šefildom

11. новембар 2014. 17:15

88 0

Fudbalski klub Šefild Junajted dozvolio je Čedu Evansu da trenira sa timom pošto je izašao iz zatvora posle odslužene kazne za silovanje.

Oko 157.000 ljudi je potpisalo peticiju da Šefild Junajted ne dozvoli velškom napadaču da se vrati u tim. Evansu je, inače, ugovor sa klubom istekao dok je bio u zatvoru.

Evans je po izlasku iz zatvora objavio video u kojem i dalje tvrdi da je nevin, kao i da devojku ni na šta nije primorao. Međutim, on je osuđen jer je devojka, koja nije imenovana iz pravnih razloga, bila pod prevelikim uticajem alkohola da bi pristala na seksualni čin.

"Želeo bih drugu šansu, ali ne znam da li bi se svi složili sa tim", rekao je Evans.

Menadžer Šefild Junajteda Najdžel Kloh tek bi trebalo da odluči da li će Evansu biti ponuđen ugovor, čak i da se dobro pokaže na treninzima. Klub je objavio da mu je dozvoljeno da trenira da bi se vratio u formu, ali da nema nikakvih daljih koraka.

Asocijacija profesionalnih fudbalera jasna je u svojoj odluci da bi Evansu trebalo da bude dozvoljeno da nastavi karijeru.

Evans je u Šefild Junajted stigao iz Mančester Sitija za tri miliona funti 2009. godine i postigao je 42 gola na 103 utakmice.

Извор: pressrs.ba

У категорију паге

Loading...