Safet Sušić oduševljen Novakovim gestom: Ljudska gromada, dirnuo je Bosnu u srce

21. мај 2014. 12:37

171 0

Safet Sušić oduševljen Novakovim gestom: Ljudska gromada, dirnuo je Bosnu u srce

Riječi nije štedio ni selektor fudbalske reprezentacije BiH i nekadašnji reprezentativac SFRJ Safet Sušić, isto poznat kao čovjek velikog srca.

- Novak je još jednom pokazao da nije samo veliki sportista, već i da je veliki čovek, ljudska gromada. Nisam iznenađen, jer od prije znam o kakvom se sportisti, čovjeku i humanisti radi, ali oni koji ga ne poznaju dirnuti su u srce. Cijela BiH priča o ovom potezu koji mogu da povuku samo veliki ljudi ogromnog srca. Novak je čovjek koji treba da bude uzor mnogima - rekao je Sušić.

- U Sarajevu ima jedan klub gdje ja rekreativno igram tenis i u tom klubu postoje samo slike Novaka. Nema tu slika Nadala, Federera, Mareja ili nekih drugih tenisera, već ima mjesta samo za Đokovića. Kad igra važne mečeve, Novak tu ima dosta svojih navijača. Mogu samo da zamislim kakva je atmosfera tu vladala kad je Đoković posle pobjede poslao poruku cijelom svijetu o tragediji koja je zadesila naše dvije zemlje. Novak je i prije Rima imao svoje navijače ovdje, ali ovim potezom je kupio Bosnu i sada će cijela država da navija za jednog od najvećih tenisera u istoriji ovog sporta.

I svi u reprezentaciji BiH, koja se priprema za Mundijal, dirnuti su potezom Đokovića.

- Navijaćemo za Novaka i u Parizu i u Londonu i na svim turnirima. Želim mu od srca da se što prije vrati na prvo mjesto, jer po svemu zaslužuje da bude ispred svih i hvala mu za sve od srca - jasan je Sušić.

Извор: cafe.ba

У категорију паге

Loading...