Pet tipova žena koje druge žene ne podnose!

15. септембар 2014. 21:24

126 0

Žena je ženi vuk. Međutim, ova teorija je djelimično tačna, jer je više puta dokazano da duboka i iskrena ženska prijateljstva postoje.

Međutim, jaz među pripadnicama ženskog pola i dalje opstaje, naročito kada su u pitanju muškarci.

Žena nikada nije sasvim sigurna po pitanju njegove bivše djevojke. Kad god joj padne na pamet, osjeća nelagodnost i iznova se pita da li on i dalje osjeća nešto prema njoj. Zanima ih i da li im je ispričao baš sve u vezi s njom? Ili je pak ono najvažnije prijećutao? Kako su provodili vrijeme zajedno? Koliko su se voljeli? Zašto su se rastali? Je li njihov seks bio bolji od onog koji ima sa njom? Gotovo da ne postoji žena koja nije znatiželjna kada je reč o bivšoj djevojci njenog dragog. Budući da muškarci uglavnom izbjegavaju odgovore na ova i slična pitanja, ta njihova tajanstvenost još više podstiče žene da razmišljaju o tim stvarima.

Ona je, po definiciji, zabavna, duhovita i uvijek dobro raspoložena. Još ako je, kojim slučajem, dobrog izgleda, onda je to razlog više da je žena ne voli. Njih izluđuje kada partner provodi vrijeme sa njom i poslijetoga se vrati odlično raspoložen. Dame, kada su sa njima u društvu, osjećaju se zapostavljeno i suvišno jer se uglavnom samo smješkaju i ne razumiju njihove zajedničke šale. Sama pomisao da je dragi, bar na trenutak, na prvo mjesto stavio neku drugu ženu, pa makar to bila i najbolja prijateljica, dovodi ih do ludila. Ipak, ne treba da zaborave da ta druženja sa najboljom prijateljicom s vremenom postaju sve ređa, a u sam centar pažnje se nađu ipak one, njihove djevojke i žene.

Njegova mama kuva najbolje na svijetu. Sarma koju mu napravi žena nikada nije tako dobra kao njena. Svekrva najbolje zna šta je njenom sinu (a vašem mužu ili dečku) potrebno. Ipak, ona je ta koja ga je rodila i odgajila. Uz sve to, muškarac nikada ne zna da joj kaže ne. Ali bez obzira na sve, zahvaljujući svekrvi, žene imaju primjer kakva ne treba da bude “kada odraste”. Čast izuzecima.

Ona je uvijek nezadovoljna i frustrirana. Njen ulazak u kancelariju je poput uragana. Uvijek misli da sve zna najbolje, a u stvari svoje neznanje prikriva ističući tuđe nedostatke. Žene ne vole svoje šefice, jer imaju vijeće mogućnosti i jer im nikada ne upućuju riječi hvale. Iako su podređene, većina žena vjeruje da su sposobnije od svoje nadređene. Međutim, jedino što svim damama preostaje je ili da trpe ili da promjene posao.

One su po pravilu zgodne, imaju dugu negovanu kosu, lijepo lice i velike grudi. Muškarci su ludi za njima, iako većina njih to poriče. Nikako im nije jasno zašto takve djevojke uvijek uspijevaju da dobiju sve od muškarca. Osim toga, sponzoruše ništa u životu konkretnije ne rade osim što svakodnevno idu na tretmane u kozmetičkim i frizerskim salonima i obaveznih noćnih izlazaka. Ipak, treba da im bude uteha to što muškarci takve žene vide kao prolaznu zabavu, daleko od ozbiljne veze i zajedničke budućnosti.

Извор: cafe.ba

У категорију паге

Loading...