NEZABORAVNO ISKUSTVO UZ FIFA TROFEJ POČINJE ZA TRI DANA

03. март 2014. 17:59

156 0

Nakon što stigne u našu zemlju u četvrtak 6. marta, Trofej će sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu čekati izložen u petak 7. 3. od 13 do 21 sat i u subotu 8. marta od 9 do 21 sat u Dvorani “Mirza Delibašić”. Na putu do sobe sa Trofejem sve posjetioce očekuju brojna interaktivna iznenađenja i igrice kakve dosad nisu igrali. Coca-Cola je omogućila za sve posjetitelje besplatan ulaz na izložbu, ali uz obavezne ulaznice.

Coca-Cole Adria, izdvojivši samo nekoliko zanimljivih interaktivnih animacija koje su pripremili organizatori Turneje, podsjećajući da će s lica mjesta za uspomenu svaki posjetilac ponijeti svoju fotografiju s Trofejem.

Coca-Cola 0,5L promotivnoj boci s etiketom inspirisanom turnejom Trofeja. Također, karte se mogu preuzeti i u prodajnim objektima Sport Lifea širom Bosne i Hercegovine.

U toku ovog jedinstvenog dvodnevnog događaja partneri projekta "Kia" i "Centrotrans" omogućit će potpuno besplatan prijevoz do Dvorane "Mirza Delibašić" svim vlasnicima ulaznica. Sport life Adidas će svima pružiti priliku da se zabave i osvoje nagrade i popuste u Sport life prodajnim objektima.

Извор: cafe.ba

У категорију паге

Loading...