Natjerala kćeri da popiju otrov, zadavila ih pa počinila samoubojstvo

25. октобар 2014. 15:31

66 0

34-godišnja britanska biokemičarka indijskog porijekla Heena Solanki natjerala je svoju devetogodišnju kćer Jasmine i četverogodišnju kćer Prishu da popiju otrov koji je ukrala iz škole u kojoj je predavala, nakon čega je djecu zadavila i počinila samoubojstvo.

Suprug preminule na saslušanju je rekao kako je vjerovao da je njegova supruga sretna te se nije nečemu ovakvome nadao. Prema iskazima prijatelja, par se planirao iseliti iz kuće u kojoj je živio s obitelji supruga, a Heena se žalila na ponašanje svog svekra.

Suprugova obitelj predbacivala joj je da je prezahtjevna u očekivanjima školskih uspjeha svoje starije kćeri. Ona je, pak, sanjarila o tome da ode živjeti u Indiju, tvrde prijatelji.

Kad su policija i djelatnici hitne pomoći došli na mjesto zločina, nisu mogli prići zbog otrovnih para kemikalija koje su okruživale mrtva tijela. Vatrogasci u posebnim odijelima bili su jedini koji su se uspjeli probiti kroz otrovan oblak. Tada su na krevetu majke ugledali tri tijela s tragovima davljenja.

Извор: cafe.ba

У категорију паге

Loading...