Milionerka ubila autističnog sina da bi ga spasila od njegove bolesti

15. септембар 2014. 15:53

64 0

Ovaj nesretni događaj desio se u februaru 2005. godine. u hotelu "Peninsula" u Njujorku, a nedavno je započelo i suđenje.

Điđi je svom sinu dala koktel od nekoliko stotina lijekova, alkohola i soka od pomorandže. Kako kaže, ona je htjela ovako da mu pomogne da se ne muči, jer je dječak bolovao od autizma i posttraumatskog stresnog poremećaja. Ipak, tužitelj je naglasio da se dječak mučio tog dana i da je umirao nekoliko sati, a ona ništa nije uradila da mu pomogne.

Ona je, poslije razvoda od prvog muža sa kojim se obogatila, rešila da se posveti bolesnom sinu. Ipak, i pored sveg novca nije uspjela dam u nađe odgovarajući tretman i smatra da mu je ovako donijela mir. Takođe, Điđi tvrdi da je njenog sina seksualno iskorišćavao njegov otac, ali i njen drugi muž, bugarski instruktor joge Emil Cekov. To zlostavljanje je po njoj i uticalo na sina da se razboli, a tvrdi i da je njen sin nekoliko puta pokušao to da joj kaže.

Điđi je mislila i kako prvi muž želi da je ubije, a ako bi ona bila mrtva, onda bi njen sin ponovo došao u ruke svom biološkom ocu, a zlostavljanje bi se nastavilo. Ipak, ni jedan od njenih muževa nikada nije bio optužen i negiraju te tvrdnje.

Ako bi Điđi bila proglašena krivom za ubistvo drugog stepena, dobila bi doživotnu robiju.

Извор: cafe.ba

У категорију паге

Loading...