Lučić: Pobedom nad Drinom zaokružiti jesen

12. новембар 2014. 11:26

52 0

Iskusni čuvar mreže Slavije iz Istočnog Sarajeva, Mladen Lučić, tvrdi da je pauza u fudbalskom šampionatu BiH za "sokolove" došla u pravo vreme, iako je do kraja jesenjeg dela prvenstva ostalo da se odigra još samo jedno kolo.

Ipak, i bez obzira na tu negativnu seriju, Lučić ističe da u redovima Slavije mogu da budu zadovoljni učinjenim u prvom delu prvenstva.

- Realno, trenutnim plasmanom moramo biti zadovoljni jer ima nekoliko mnogo bogatijih ekipa koje su trenutno ispod nas. Zato i želimo da pobedom nad Drinom zaokružimo ovu, ipak uspešnu jesen - izjavio je Lučić.

Prema njegovim rečima, osvajanje bodova u susretu sa gostima iz Zvornika za ekipu Slavije je svojevrstan imperativ kako bi se na zimsku pauzu otišlo sa učinkom koji bi mogao da garantuje mirno proleće.

- Mi jednostavno moramo da pobedimo u tom meču, i to iz više razloga. A najvažniji je, svakako, taj što bi se, sa 19 osvojenih bodova, učvrstili u sredini tabele i na taj način mnogo opuštenije odigrali drugi deo šampionata - objasnio je Lučić.

- Tačnije, ima tu svega pomalo. Bilo je dosta povreda, pa onda i kartona, a svakako i dosta sportske nesreće. Mada, nismo mi baš ni napravili neke velike kikseve. Možda dva, što nismo sa Borcem odigrali nerešeno, te što nismo savladali Mladost. Mogli smo da imamo 20 bodova i da već sada rešimo sve probleme.

Ipak, kako sam Lučić tvrdi, najgore im je bilo što su u prvih deset kola praktično sve utakmice igrali kao gosti.

- Naš teren u Istočnom Sarajevu je renoviran pa smo domaće mečeve igrali u Foči. To je značilo dva sata vožnje autobusom pre meča, što baš i nije najbolja uvertira za utakmicu. Sada smo ponovo kod kuće i, siguran sam, sve će biti bolje - zaključio je golman "sokolova".

Извор: pressrs.ba

У категорију паге

Loading...