Karadžić: Nisam ugrožen zbog stanja u srpskom fudbalu

09. новембар 2014. 09:35

148 0

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić rekao je za "Večernje Novosti" da nije ugrožen zbog trenutnog stanja u srpskom fudbalu.

Borovnica je svoja ovlašćenja u skladu sa Članom 50. Stav 8. Statuta Fudbalskog saveza Vojvodine preneo na potprednika Uroša Milojkovića.

On je izjavio da postoji mogućnost da Zvezdan Terzić ponovo bude suspendovan, ako se utvrdi da je učestvovao u prikupljanju glasova u Vojvodini.

"Imamo informacije da su Terzić i Kokeza na terenu bili veoma aktivni uprikupljanju glasova u Vojvodini. Ukoliko se na bilo koji način utvrdi da je suspendovani Terzić aktivno učestvovao u radu, protiv njega će biti ponovo pokrenut disciplinski postupak", rekao je Karadžić za "Novosti".

Iako gubitkom matične baze praktično gubi legitimitet, Karadžić ne strahuje da će to uticati na njegovu predsedničku poziciju.

Prvi čovek srpskog fudbala sve je uvereniji da on nije glavna meta promena.

"Procenjujem da napadi nisu usmereni ka meni, već ka Savezu koji nikad nije bio jači i organizovaniji. Ako sam ja problem odmah ću se povući. Ali, neće me oterati samo dva čoveka ili nekoliko njih", zaključuje Karadžić..

Извор: pressrs.ba

У категорију паге

Loading...