Karadžić: Žalili smo se UEFA

11. новембар 2014. 19:20

100 0

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić rekao je da je poslata žalba Evropskoj fudbalskoj uniji zbog oduzimanja bodova u meču sa Albanijom.

"Protiv Jermenije smo osvojili bod, ali uveren sam da će ta selekcija kad bude kompletna mnogima pomrsiti račune. Posle toga je došla utakmica sa Albanijom, situacija koja je diktirana iznutra i spolja, i našli smo se u velikom problemu. Žalba će sa završetkom ovog dana biti upućena višem organu UEFA, pokušaćemo da oborimo odluku koja je doneta i dođemo do boljeg rešenja", izjavio je Karadžić na Skupštini Fudbalskog saveza Regiona zapadne Srbije.

Karadžić je upozorio da i sa tim minusom moramo da računamo, kao i da je zbog svega toga pobeda nad Danskom u petak imperativ.

"Moramo sve da učinimo da protiv Danske osvojimo tri boda i na tabeli sa četiri boda stignemo tu selekciju i Albaniju", naglasio je Karadžić.

Utakmica I grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine između Srbije i Danske igra se u petak od 20.45 na stadionu Partizana, bez prisustva gledalaca.

Извор: pressrs.ba

У категорију паге

Loading...