Kako se učinkovito riješiti bivšeg

16. септембар 2014. 13:53

117 0

Kad prekidaju, parovi uglavnom pričaju ili se svađaju oko razloga koji su doveli do toga. Tako često zaboravljaju pričati o tome što žele nakon prekida. Ako želiš prekid svake komunikacije, iz bilo kojeg razloga, reci mu to jasno i glasno.

Ukoliko on ne prestane s porukama i pozivima, ne bi bilo loše da se nađeš s njim te mu još jednom objasniš zašto se ne želiš više čut s njim. Neka to bude kratki susret tijekom dana, kako se ne bi imao prilike previše objašnjavati te da to ne shvati kao spoj.

Nekad će to biti jako teško, ali radi se o najučinkovitijem načinu davanja do znanja da si mislila ozbiljno rekla da ga više ne želiš čut. Ignoriranje boli više od bilo kojeg ljutog odgovora. Iako vjerujemo da ti je palo na pamet promijeniti broj ili blokirati njegov, novi ili drugi broj može se vrlo lako nabaviti.

Brisanje bivšeg s Facebooka ili njegovo blokiranje nije djetinjasto ponašanje, ako se želiš uspješno riješiti prošlosti koja ti očito stvara probleme. Također, promijeni svoje javne objave u privatne, kako ne bi imao pristup svemu što radiš nakon njega. I tebi će biti lakše ako nećeš stalno gledati gdje je on.

Извор: cafe.ba

У категорију паге

Loading...