Hrvatska: Jedna osoba poginula, dvoje djece povrijeđeno

10. јуни 2018. 10:32

8 0

Hrvatska: Jedna osoba poginula, dvoje djece povrijeđeno

Nesreća u kojoj je u subotu jedna osoba poginula, dogodila se na dijelu autoceste A3 gdje se zbog radova vozi jednim trakom, kad je 66-godišnji vozač zbog premalog razmaka udario u automobil ispred sebe i odbacio ga na automobil koji je dolazio iz suprotnog smjera.

Objavila je to policija nakon očevida ne mjestu nesreće, u kojoj je i jedna osoba teže ozlijeđena, a dvoje djece lakše.

Policija je detalje te teške prometne nesreće, koja se dogodila oko 10.40 sati na autocesti A3 kod mjesta Piljenice nedaleko od Kutine, objavila u subotu navečer nakon završenog očevida. U njoj je drugi vozač teže ozlijeđen, a dvoje djece je zadobilo lakše ozljede.

Upravljajući u smjeru Zagreba osobnim automobilom "opel astra" slovenske registracije, 66-godišnji državljanin Slovenije je dolaskom na dio autoceste gdje se promet zbog radova odvija dvosmjerno južnim kolničkim trakom, prilikom prelaska iz sjevernog u južni kolnički trak, zbog premalog razmaka, svojim vozilom udario u osobni automobil "peugeot" osječke registracije, kojim je ispred njega upravljao 42-godišnjak. Od siline udara, "opel" se odbio i direktno udario u osobni automobil "ford mondeo" austrijske registracije kojim je iz suprotnog smjera upravljao 35-godišnji hrvatski državljanin.

Očevidom je na mjestu nesreće rukovodila zamjenica Općinskog državnog odvjetnika u Sisku. Kako je priopćeno iz PU sisačko-moslavačke, policija će o ovoj prometnoj nesreći Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku proslijedili izvješće.

Извор: 24sata.info

У категорију паге

Loading...