Fešta u Međugorju: Osvajač US Opena Marin Čilić dočekan sa oduševljenjem

16. септембар 2014. 16:05

80 0

Fešta u Međugorju: Osvajač US Opena Marin Čilić dočekan sa oduševljenjem

Na dočeku koji je počeo Čilićevim dolaskom u 17 sati i na slavlju koje će uslijediti od 20 sati očekuje se više desetaka hiljada posjetitelja. Marina je dočekalo oko hiljadu navijača iz njegovog kraja, ali i mnogobrojni turisti i hodočasnici koji su u Međugorju.

Moto klub Brotnjo iz Čitluka glavnom međugorskom ulicom organizirao je povorku motocikala iz svih hercegovačkih moto-klubova koji su bili prethodnica Čiliću, piše bljesak.info.

Pobjednik US Opena stajao je u Mercedesu oldtimeru bez krova, s "registarskom oznakom" Marin Čilić i nasmijan mahao okupljenima.

Čilića je dočekao predsjedavajući vijeća ministara BiH Vjekoslav Bevanda. Ispred crkve svetog Jakova dočekali su će ga svećenici župe Međugorje, predvođeni Marinkom Šakotom je dočekao slavnog tenisača.

Teniski as do 19 sati je na misi, na kojoj čita poslanice, poslije čega slijedi molitva sedam očenaša, prenosi Index.

Nakon vjerskih obreda, slijedi svjetovno slavlje; od 20 sati u Sportsko-rekreacijskom centru Čorkov Dolac počinje velika proslava na kojoj će, nakon Čilićevog govora, pjevati Thompson i Jole. Osim uživanja u glazbi, pripremaju se i gastro-poslastice, jer vrte se janjci i vol.

Glavni organizator fešte, Marinov stariji brat Vinko, pripremio je i iznenađenje, koje je još uvijek tajna.

Извор: 24sata.info

У категорију паге

Loading...