Emir Suljagić: Bakire dosta je demagogije

16. септембар 2014. 16:15

59 0

Emir Suljagić: Bakire dosta je demagogije

Tobožnje pismo koje je trenutni član Predsjedništva BiH iz reda Bošnjaka, Bakir Izetbegović uputio Centralnoj izbornoj komisiji BiH sa zahtjevom da se svim građanima Distrikta Brčko omogući pravo glasa, najobičnije je bacanje prašine u oči građanima ove zemlje.

Uzdajući se u to da smo baš svi kratke pameti, Bakir Izetbegović je previdio činjenicu da su svi poslanici SDA u državnom Parlamentu, sa časnim izuzetkom Šemsudina Mehmedovića, glasali za Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o ličnoj karti državljana BiH, koji danas sprječava desetine hiljada građana Distrikta Brčko da iskoriste svoje aktivno biračko pravo.

U prilog tome i u prilog ovog saopštenja je zapisnik glasanja sa 20. sjednice Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, održane 2. februara 2012. godine i 13. sjednice Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH, održane 29. februara 2012. godine.

Bakira još jedan put pozivam da preuzme odgovornost za sve što se događalo u protekle četiri godine umjesto što obmanjuje građane BiH.

Извор: 24sata.info

У категорију паге

Loading...