Cherchesov: Zahvalan sam ekipi na ispunjenom cilju, protiv Egipta će biti drugačije

14. јуни 2018. 21:00

17 0

Cherchesov: Zahvalan sam ekipi na ispunjenom cilju, protiv Egipta će biti drugačije

Rusi su na stadionu Lužnjiki oduševili domaće navijače ubjedljivom partijom protiv Saudijaca, pa sada sa velikim optimizmom očekuju duele protiv Egipta i Urugvaja u grupi A Mundijala.

“Želio bih naglasiti da smo veoma zahvalni ekipi zbog načina na koji su ispunili naše ciljeve, na načinu na koji su igrali, na relaksiranom pristupu u meču pod pritiskom zbog toga što je bila utakmica otvaranja. Protiv Egipta će biti drugačije, drugi grad i stadion, moramo da se temeljno pripremimo”, rekao je selektor Rusije Stanislav Cherchesov poslije važne pobede.

Stanislav Cherchesov je poznat po opuštenom pristupu vođenja utakmica, što po njegovim riječima nekada daje različite rezultate.

“Nekada je to izvor radosti za naše navijače, nekada nije. Ali, mi smo iskreni u onome što radimo. Bio sam opušten jučer, a tako je i danas jer poznajem svoje igrače. Zadovoljstvo je raditi sa njima. Svaki trener zavisi od igrača, zato sam opušten. Zašto bih trebalo da budem pod stresom?”, zaključio je Stanislav Cherchesov.

U sljedećem meču na SP Rusija 19. juna igra protiv Egipta, a šest dana kasnije protiv Urugvaja.

Извор: 24sata.info

У категорију паге

Loading...