Čilić stigao u Međugorje!

16. септембар 2014. 14:11

130 0

Marin Čilić, pobjednik US Opena je u 16 sati stigao u svoj rodni grad gdje su ga dočekali mnogobrojni građani.Dobrodošlicu su mu poželjeli i načelnik općine Čitluk, Ivo Jekić, predsjedavajući Vijeća ministara Vjekoslav Bevanda te mnogi drugi uglednici iz javnoga života.

"Bilo je emotivno, suze su mi potekle kao i velikom broju ljudi ovde. Mislim da je Marin donio svima nama malo zadovoljstva koje nam je tako potrebno", kazao je Zdenko Čilić.

Na slavlje je došao i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, inače podrijetlom iz Gruda.

Na Graničnom prijelazu Bijača, Marina su dočekali članovi Moto-Kluba Brotnjo koji su ga pratili sve do Međugorja.

Marin će se pridružiti župnoj zajednici u slavljenju večernjeg molitvenog programa koje započinje molitvom krunice, a od 18 sati se nastavlja večernjom svetom misom. Nakon mise slijedi molitva 7 očenaša i kratki program za Marina od strane svećenika i župnoga zbora Kraljice Mira. U 20 sati kreće se ka SRC Čorkov Dolac gdje će biti velika proslava u čast našega Grand Slam pobjednika.

Za veliku feštu i zabavu, u glazbenom dijelu programa, pobrinut će se: Mate Bulić, Marko Perković Thompson, Jole, Tiho Orlić ali i drugi gosti iznenađenja. Za sve posjetitelje bit će pripremljena i vrhunska jela: bogati roštilj, tradicionalni hercegovački janjci, ali i vol.

Извор: dnevnik.ba

У категорију паге

Loading...