Preuzmi vesti o najaktuelnijim temama iz minuta u minut sa NewsHub-om. Instaliraj odmah.

Lepa Brena progovorila o društvu na Balkanu, ali i homoseksualcima: Ovdje vlada primitivizam

13. март 2018. 13:30
15 0
Lepa Brena progovorila o društvu na Balkanu, ali i homoseksualcima: Ovdje vlada primitivizam

Najveća zvijezda bivše Jugoslavije, Lepa Brena, u nedavnom se intervjuu za srbijanski Kurir raspričala o stanju u društvu na Balkanu.

"Problem koji vlada na čitavom našem području je jedna vrsta primitivnog animoziteta koji postoji. Ne trebamo kopati po starim ranama, intimi i privatnosti. Hajdemo se malo osvijestiti, 21. je stoljeće, civilizacija, urbanizacija, edukacija. Hajde da mi, koji smo javne osobe, pokažemo da nismo svi za reality show programe. Da smo protiv toga da se u medijima pokazuje seksualna agresija, vjerska, nacionalna i spolna. Apsolutno sam protiv toga", kazala je Brena.

"Mene ne zanima nečija seksualna opredijeljenost. S publikom imam izvanserijski odnos, mi nemamo seksualni odnos. Mi moramo naučiti da postoje različitosti. Svako od nas treba živjeti svoj život. Meni je bitno samo je li dobar prema meni. Za mene postoji jedna osoba s kojom spavam i zanima me ta vrsta seksualnosti samo s tom osobom, a zabadanje nosa u tuđu intimu, naučila sam u svojoj porodici davno, da je to nepristojno. Tako da - dobrodošli i živite svoje živote kako god hoćete, samo nas nemojte maltretirati nekim stvarima", istaknula je Brena.

Извор: 24sata.info

Учешће у друштвеним мрежама:

Коментари - 0