Preuzmi vesti o najaktuelnijim temama iz minuta u minut sa NewsHub-om. Instaliraj odmah.

Ivanić: "Ne vrijeđam, a pobjeđujem"!

15. септембар 2018. 11:16
12 0
Ivanić: "Ne vrijeđam, a pobjeđujem"!

”Birajte one koji štite, zapošljavaju i rade za svoj narod umjesto onih koji obećavaju, pričaju i pjevaju o tome. Sedmog oktobra zajedno trajno biramo budućnost, mir i sigurnost umjesto konflikta i straha. Već 8. oktobra nastavljamo borbu protiv stvarnih neprijatelja - nezaposlenosti, siromaštva, odlaska mladih, korupcije, izolacije”, izjavio je za današnje ”Večernje novosti” srpski član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić.

Ivanić podsjeća da je kao srpski član Predsjedništva BiH u posljednje četiri godine dobio sve teške političke bitke, ali svaku bez ijedne teške riječi za one koji misle drugačije, bez ijedne uvrede prvog komšije i kukavičkog širenja panike.

Kaže da se upravo u tome razlikuje od protivkandidata na izborima - i u politici, ali i u ponašanju, rječniku, ”pa ako hoćete – i po imovini”.

”Promjena je tu, na pragu, ali, kao nikad do sad, zavisi od apstinenata. Kad već ne damo nikome u ruke svoj novčanik ili mobilni telefon, zašto da se neko igra sa našim glasačkim listićem. Popijte kafu, pa na izbore! Nikad nije bila veća šansa za promjenu!” – kaže Mladen Ivanić, srpski član Predsjedništva BiH i kandidat Saveza za pobjedu za ovu funkciju.

Poručuje narodu da će Srpska 7. oktobra pobijediti ”zajedno sa vama - Savez za pobjedu, naš Vukota Govedarica i ja!”.

Извор: 24sata.info

Учешће у друштвеним мрежама:

Коментари - 0